spot_img
spot_img

Ambitieuze plannen voor de atletiekbond

Atualizado há

Het nieuwe bestuur van de Surinaamse Atletiek Bond (SAB) bestaande uit Dennis Mac Donald als voorzitter, Bianca Mohamatsaid-Zalman (secretaris-generaal), Ilford Soehawan (penningmeester) en de leden Raymond Gilson, Jenny Cheuk A Lam-Refos, Perry Marica, Ruth Renfurm-Coutinho, Juanita van Leeuwaarde, Clyde Graves, Abina Mac Intosh en Johnny Cederburg alsmede Frank Lobman die als adviseur van de bond optreedt, is maandag ontvangen door minister Ismanto Adna van Sport en Jeugdzaken (S en J). Het bestuur wil onder meer werken aan de statuten en reglementen van de atletiekbond. Verder wil het bestuur meer meetmomenten organiseren in de districten, alsmede een interdistricten competitie.

 

De internationale atletiek federatie, de IAAF eist een adres van de bond dus zal op korte termijn gewerkt worden aan het opzetten van een eigen secretariaat. Volgens Mac Donald wil de SAB de atletieksport in Suriname bevorderen en tevens wil ze een belangrijke schakel zijn bij het rechtstreeks afvaardigen van atleten naar het buitenland, of via het Surinaams Olympisch Comité (SOC).

- Publicidade -

De bondsvoorzitter ziet een goede samenwerking met S en J tegemoet terwijl minister Adna beloofde te zullen werken aan strategische zaken om zodoende een duurzame organisatie te hebben.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App