spot_img
spot_img

Algoe: “Geen fraude bij Melkcentrale”

Atualizado há

Uit een onderzoek dat minister Soeresh Algoe van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) samen met de directie van de Melkcentrale Paramaribo (MCP) had laten instellen bij dit bedrijf, is gebleken dat er niet is gefraudeerd. Aangezien er jarenlang geen jaarverslagen werden geproduceerd door de MCP, hebben melkboeren in 2013 leden van de Nationale Assemblee om een onderzoek gevraagd, aangezien zij van mening waren dat er gefraudeerd was bij het melkbedrijf.

 

Bij de bestudering van de financiële verslagen van 2003 tot en met 2013 zijn er geen onregelmatigheden geconstateerd. “Daarom heb ik in mei 2014 tijdens de begrotingsbehandeling gezegd dat we de mensen gaan opsluiten als er daadwerkelijk sprake is van fraude. Ik kon toen geen uitspraak doen, omdat de jaarrapporten niet af waren. Nu is dat wel het geval en de conclusie is dat er geen sprake is van fraude”, geeft de bewindsman aan. Het onderzoek is in december 2014 afgerond.

- Publicidade -

Dew Sitaram, directeur van de Melkcentrale, merkt op dat de melkcentrale altijd interne verslagen heeft geproduceerd maar dat de externe verslagen door een samenloop van omstandigheden niet op tijd af waren. “Recent is dat alles wel gepresenteerd.”

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: