spot_img
spot_img

Alcoholvrije dag voor recreatieoorden

Atualizado há

- Publicidade -

Er zal een alcoholvrije dag ingevoerd worden voor de recreatieoorden in het district Para. Er is nog niet vastgesteld welke dag de wekelijkse alcoholvrije dag wordt. Dit staat in een dinsdag uitgebracht persbericht van het burger informatie centrum van het commissariaat.

Dinsdag was er een meeting met de recreatiehouders op het commissariaat van Para, waarbij ze geïnformeerd zijn over deze maatregel. Alcoholmisbruik, politiesurveillance op de oorden, hygiëne en brandpreventie zijn op deze meeting aan de orde gekomen.

De vuilophaal zal vaker geschieden en met de inzet van extra personeel zal getracht worden Para schoon te houden. Op de veiligheid van het voedsel, de persoonlijke hygiëne van keukenpersoneel en de verschillende watervoorzieningen zal controle uitgeoefend worden door het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG).

- Publicidade -

De exploitanten van de recreatieoorden zijn verder verplicht zichtbare latten te plaatsen voor het aanduiden van de diepte, en te beschikken over goed getrainde lifeguards. De politie zal vaker op de weg te zien zijn voor surveillance. Ongeregeldheden dienen tijdig doorgegeven te worden aan de politie. Tevens zal ook de brandweer informatie verschaffen in het kader van brandpreventie.

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: