spot_img
spot_img

Alcoholsector trekt gezamenlijk op tegen alcoholmisbruik

Atualizado há

- Publicidade -

De vier grootste spelers op de alcoholmarkt hebben de handen in elkaar geslagen om de misbruik van alcohol tegen te gaan.

Dinsdag werd de Stichting Verantwoord Alcoholgebruik Suriname (Stivasur) opgericht door Suriname Alcoholic Beverages (SAB), Sranan Biri, Surinaamse Brouwerij en King’s drankenpaleis. Hoewel deze vier bedrijven elkaars concurrenten zijn vinden die het niet spannend dat hun consumenten zichzelf en anderen pijn, schade en verdriet berokkenen na alcohol te hebben genuttigd. Nog minder hebben zij een antwoord op onschuldige mensen die slachtoffer worden van iemand die onder invloed van alcohol heeft gehandeld. “Wij vinden het leuk dat u onze producten gebruikt, maar doe het in Gods naam op een verantwoordelijke wijze”, zegt Rene Kruijt, voorzitter van Stivasur. Hij is tevens directeur van de Surinaamse Brouwerij die de nationale marktleider is met Parbo Bier.

Stiveba zal de marketing en reclameprogramma’s van de vier aangesloten bedrijven gebruiken om de gemeenschap erop te wijzen om verantwoordelijk om te gaan met alcohol.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: