spot_img
spot_img

Afkomst mysterieuze kogel nog steeds niet bekend

Atualizado há

De politie heeft nog steeds geen antwoorden op het geval waarbij een vrouw door een kogel is geraakt tijden het slapen. Het geval deed zich voor op 17november, maar tot en met vandaag is nog onbekend vanwaar de kogel komt die het dak van het huis doorboorde en de vrouw in haar borst raakte.

Het gaat om Letitia M. die tijdens het slapen, is geraakt door het projectiel.

Volgens het slachtoffer Letitia M. was zij in de nacht van maandag op dinsdag 17 november in diepe rust. Op een bepaald moment voelde ze iets ter hoogte van haar borst. Ze begon te gillen van pijn en werd door familieleden gebracht naar het ziekenhuis. Naderhand bleek zij geraakt te zijn door een voorwerp dat geschoten is uit een vuurwapen.

Uit een ingesteld onderzoek van de afdeling Forensische Opsporing (F.O.) werd een gat in de dakbedekking ontdekt. Het vermoeden bestaat dat een kogel het dak moet hebben doorboord en vervolgens de vrouw in haar borst moet hebben geraakt. Het is niet bekend wie geschoten heeft.

De politie doet een beroep op de samenleving om alle informatie die kunnen leiden tot de aanhouding van de persoon die het  schot heeft gelost, door te spelen via de Centrale Meldkamer 115, de tip lijn 179 of op de afdeling Kapitale Delicten op de nummers 403645 of 403252

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: