spot_img
spot_img

Afgelopen dagen minder energieverbruik  

Atualizado há

- Publicidade -

De Energie Bedrijven Suriname (EBS) concludeert, uit metingen verricht de afgelopen dagen, dat het energiegebruik enigszins is afgenomen. Vorige week nog werd melding gemaakt dat indien het energieverbruik de maximaal beschikbare hoeveelheid aan vermogen geproduceerd door Suralco, Staatsolie en EBS naderde, namelijk 200 megawatt, de EBS weer tot loadshedding over zou moeten gaan. De metingen geven aan dat de afgelopen dagen tijdens de piekuren 185 MW is verbruikt. 

De metingen zijn in het verzorgingsgebied EPAR verricht namelijk in Paramaribo, Wanica, Para, Saramacca en Commewijne. Zowel de EBS als de president roepen de samenleving op nog steeds zuinig om te gaan met de beschikbare energie.

 

- Publicidade -

Zondag kondigde de president tijdens een televisietoespraak aan dat er nog meer maatregelen zullen komen om september en oktober te kunnen overbruggen. Ondertussen tracht men de transmissielijn tussen Tout Lui Faut en Menckendam versnekld af te krijgen.
De EBS geeft aan dat zodra de piek van 200 megawatt bereikt wordt, er wederom overgegaan zal worden tot loadshedding. Door zuinig om te gaan met stroom, kunnen we volgens de EBS met z’n allen dit nationaal energievraagstuk het hoofd bieden.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: