spot_img
spot_img

Acht nieuwe ambulances voor zorginstellingen

Minister Volksgezondheid doet overdracht van ambulances.

Atualizado há

- Publicidade -

Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW), ‘s Lands Hospitaal, het Diakonessenhuis, de Medische Zending en het Bureau voor de Openbare Gezondheidszorg (BOG) hebben allemaal een nieuwe ambulance overhandigd gekregen. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft de acht nieuwe ambulances ter bruikleen gesteld aan de diverse zorginstellingen.

Dit project is overgenomen van de vorige regering, waarbij er uit het Noodfonds voor de aanschaf van acht ambulances betaald was. Deze ambulances werden via het bedrijf Rudisa Motors ingekocht. De overdracht vond plaats op 3 september  in aanwezigheid van de vertegenwoordigers van de diverse zorginstellingen, en wel op het terrein van het ministerie van Volksgezondheid.

Amar Ramadhin — Foto: Luiz Paulo

Het AZP en het RZW zijn elk voorzien van twee ambulances, terwijl de overige instellingen één voertuig gehad hebben. De ziekenwagens zijn goedgekeurd, verzekerd en daarnaast volledig voorzien van medisch apparatuur. Minister Ramadhin stelde dat er ook vijf ambulanceboten zijn aangekocht door de vorige regering, waarvan drie reeds in Suriname aanwezig zijn. Er zal samen met deskundigen nagegaan worden op welke wijze zij ingezet zullen worden.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: