spot_img
spot_img

Abop blij met Touw Ngie Tjouw

Atualizado há

In het weekend van 28 februari en 1 maart heeft Gordon Touw Ngie Tjouw zich officieel aangesloten bij de Abop. “Die man is een zwaargewicht. Hij was voorzitter van de NPS-jongeren en dat is één van de partijen waar iedereen naar opkijkt”, zegt Marinus Cambiel, ondervoorzitter van Abop. Weliswaar geeft hij direct aan dat er nog niet is gesproken over eventuele kandidaatstelling van Touw Ngie Tjouw.

 

Naar zeggen van de ondervoorzitter zal de gele partij bij een eventuele samenwerking met andere partijen van hen eisen dat ze hun meerwaarde moeten laten zien, aangezien elke partij bij een samengaan een stuk van haar identiteit opgeeft. In het ander geval, namelijk bij individuele aanmelding, hoeft dat niet.

 

Touw Ngie Tjouw geeft aan dat hij zich houdt aan gemaakte afspraken met de partijleiding. Vorige week zegde hij zijn lidmaatschap op bij de NPS en beloofde alle medewerking te verlenen voor een vlotte overdracht van informatie. In september 2014 stapte Touw Ngie Tjouw uit de NPS, aangezien hij het niet kon verkroppen dat de partij in combinatie verband met de Pertajah Luhur besloot samen te werken.

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App