spot_img
spot_img

Aanval op agent door psychische stoornis

Atualizado há

- Publicidade -

Miguel Eduards, de man die dodelijk geraakt werd door een schot van de politie nadat Eduards de politieman dreigde aan te vallen, leed al zeven jaar aan een psychische aandoening. Dit zou naar zeggen van Eduards familie het gevolg zijn van een trauma welke Miguel zou hebben overgehouden na te zijn mishandeld door de politie.

Toen Miguel op een avond naar huis terugging werd hij door de politie voor een verdachte aangezien en op het politiebureau aan de Keizerstraat werd hij door de politie mishandeld. Nadat hij enkele dagen weer op vrije voeten kwam toen bleek dat hij onschuldig was ging hij zienderogen psychisch achteruit. Bovendien had hij een gebroken rib en een barst aan zijn schedel overgehouden van de mishandeling. Dit voorval deed zich voor in 2007.

Volgens politiewoordvoerder Naarden had Eduards een aversie tegen de politie nadat hij ooit door de politie was ingesloten. Naarden geeft verder aan dat 26-jarige Miguel zich schuldig heeft gemaakt aan twee strafbare feiten, namelijk poging tot brandstichting en het willen doden van een politieman.

- Publicidade -

Er zal geen rechtszaak aangespannen worden door de familie van Eduards, aangezien ze van mening is dat Miguel daarmee niet terugkomt. “Als mens moet je dood gaan, maar zo jong verwacht je het niet. Wat hij van plan was te doen keuren wij niet goed”, aldus de broer van de overledene.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: