Het aantal van 14 is vandaag bijgesteld geworden op de Covid-19 pagina. Veel details over deze 15de besmetting is nog niet vrijgegeven door de Covid-19 managementteam. Ook over de 14de geval is niet veel informatie vrij gegeven. De managementteam heeft inmiddels een aantal maatregelen ingesteld. Naast de sluiting van de brug te Stolkertsijver is het vliegverkeer uit Stoelmanseiland, Drietabbetje, Godoholo, Cottica, Lawa Tabiki, Antino, Lawa Anapaike en Oelemarie per heden stopgezet voor passagiers van en naar Paramaribo.

Met de recente lokale besmettingen is Suriname overgestapt op Code Rood voor wat betreft het Covid-19 besmettingsgevaar. Code rood betekent dat er sprake is van lokale besmetting. Aan burgers wordt gevraagd zich massaal te houden aan de Covid-19 maatregelen:thuisblijven en onmiddelijk 178 bellen bij griepklachten, anderhalve meter afstand houden en regelmatige handreiniging. Dit om het groter geworden gevaar voor lokale transmissie te minimaliseren.

Publicidade

Per heden wordt ook de toegestane samenkomsten van 250 personen voor religieuze bijeenkomsten terug gebracht naar 10 personen, zonder uitzondering.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar