spot_img
spot_img

Aanpak infrastructuur Bernharddorp

Atualizado há

De infrastructuur van Bernharddorp wordt aangepakt. Zo krijgt het dorp nieuwe wegen, compleet met nieuwe lozingen en wegtrenzen. Tevens worden bestaande looppaden uitgebreid tot rijwegen, aanwezige lozingen worden uitgediept en de bermen en wegtrenzen krijgen een herprofilering. Op maandag 19 januari werd door Shatish Bhagwandin, waarnemend hoofd Ontwateringswerken van Openbare Werken, in aanwezigheid van districtscommissaris Mohamad Kasto het startsein gegeven voor de werkzaamheden. 

 

Bernharddorp West telt rond de 200 huishoudens die zonder infrastructurele voorzieningen zitten. Bij de bouw van de meeste huizen is er geen rekening gehouden met de aanleg van een wegennetwerk. Nu moeten de bewoners hun huizen via looppaden bereiken. Momenteel zorgen de aanhoudende regens voor enorme wateroverlast, aangezien er niet is gezorgd voor een behoorlijke afwatering. Kasto gaf aan dat er een oplossing is gevonden in het aanleggen van enkele wegen compleet met wegtrenzen, die zullen aansluiten op de bestaande infrastructuur van het dorp.

 

De bewoners zijn opgelucht dat er nu eindelijk gehoor wordt gegeven aan hun nood. Binnen drie maanden moet de aannemer klaar zijn met de werkzaamheden. Kasto heeft reeds afspraken met de Dienst Watervoorziening om daarna de huishoudens aan te sluiten. Ook zal gezorgd worden voor de stroomvoorziening.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App