spot_img
spot_img

Aanmeerplek Suralco bij Afobaka verboden voor gebruik

Atualizado há

- Publicidade -

Vanaf woensdag 1 oktober is het voor particulieren verboden nog gebruik te maken van de aanmeerplek van de Suralco bij het Afobaka stuwmeer. Belanghebbenden hebben hierover de vorige week een brief van Suralco ontvangen. De Suralco nam dit besluit nadat gebleken is dat door derden schade wordt toegebracht aan de faciliteiten, de onoverzichtelijke situatie ter plekke en ongeregeldheden zoals vechtpartijen die daar plaatsvonden.

 

Tevergeefs heeft Suralco samen met de bestuursdienst een oplossing gezocht. Ten einde raad nam Suralco dit drastische besluit. Sinds de asfaltering van de Afobakaweg nam de toeloop op de aanmeerfaciliteiten toe door particulieren.

- Publicidade -

 

Op een bepaald moment werden bij de aanmeerplek grote hoeveelheden vuil gedumpt en waren er vaak vechtpartijen. Suralco kwam toen met het voorstel in jointventure- verband waarin naast het bedrijf ook de touroperators en de bestuursdienst zitting zouden hebben. Deze jointventure zou getrokken moeten worden door de overheidsdienst, die tevens regels moest vaststellen en erop moest toezien dat zaken ter plekke correct verlopen. Aangezien dit niet gebeurd is had Suralco geen andere keus dan de toegang aan derden te ontzeggen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: