spot_img
spot_img

7 minister in thuisquarantaine vanwege corona

Minister Diana Pokie positief getest.

Atualizado há

- Publicidade -

Zeven ministers die in de directe omgeving van minister Diana Pokie zijn geweest, zitten momenteel in thuisquarantaine. Nadat minister Diana Pokie van Grondbeleid en Bosbeheer positief testte op het COVID-19 virus, is meteen nagegaan met welke andere bewindslieden zij in nauw contact geweest is.

Het gaat om de ministers van Landbouw, Veeteelt en Visserij, Defensie, Arbeid Werkgelegenheid en Jeugdzaken, Justitie en Politie, Regionale Ontwikkeling en Sport, Natuurlijke Hulpbronnen, Binnenlandse Zaken. President Chandrikapersad Santokhi is negatief getest op Covid-19. Vicepresident Ronnie Brunswijk, die ook in nauw contact geweest is met minister Pokie, is niet getest maar vertoont vooralsnog geen symptomen.

Diana Pokie — Foto: Luiz Paulo

Donderdag wordt de testprocedure van de mensen met wie minister Pokie in nauw contact geweest is, afgesloten. De vergadering van De Nationale Assemblee, die gepland stond voor dinsdag 13 oktober, is verschoven naar een nader te bepalen datum. De mogelijkheid om digitaal de vergadering van de Raad van Ministers van morgen te beleggen, wordt bekeken.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: