spot_img
spot_img

6e CELOS Vakantie Microbiologie afgesloten

Atualizado há

De afsluiting van de 6e CELOS Vakantie Microbiologie vond op vrijdag 26 september plaats middels de certificaat- en prijsuitreiking in de Ballroom van Lalla Rookh.

 

43 Jongeren in de leeftijdsklasse 12- 19 jaar hebben van 18 augustus tot en met 5 september meegedaan aan microbiologische- en hygiënetesten in het CELOS Microbiologisch/Veterinair laboratorium.

- Publicidade -

 

Bij de afsluiting kregen alle cursisten een certificaat, een persoonlijke actiefoto in het laboratorium alsmede een cd met foto’s van de hele week dat zij hebben ‘gewerkt’ in het laboratorium.

 

Gedurende de hele week moesten de jongeren een multiple choice toets doen, een slogan en een gedicht schrijven, een tekening maken en een presentatie voor een publiek houden, waarvoor er prijzen te winnen waren. De activiteiten moesten in het kader staan van wat ze al die dagen in het laboratorium hebben geleerd.

 

Vermeldenswaard is dat Robert Power, voorzitter van het CELOS Stichtingsbestuur, Lydia Ori, richtingscoördinator Agrarische Productie en Carl Breeveld (DNA lid) motivatietoespraken hebben gehouden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App