spot_img
spot_img

550 woningen binnenkort opgeleverd

Atualizado há

- Publicidade -

Medio 2015 wil bouwbedrijf Dalian alle 550 huizen die zij in opdracht van de regering bouwt, sleutelklaar opleveren. Het betreft 423 woningen te Richelieu en 127 te Charlesburg. In Richelieu zijn er reeds 129 afgebouwd die binnenkort worden overgedragen.

De You, projectmanager huizenbouw van Dalian geeft aan dat de deadline voor het opleveren van alle woningen, januari 2016, ruimschoots gehaald zal worden vanwege een snelle afwikkeling van zaken. Het project wordt door China gefinancierd. Het betreffen twee- en driekamer prefabwoningen van 42 tot 88 vierkante meter, waarvan de materialen afkomstig zijn uit China en Europa. Dalian heeft voor het huizenproject ruim tweehonderd mensen aangetrokken van wie een derde lokale krachten.

In november 2012 werd te Richelieu door Dalian het officiële startsein gegeven voor de bouw van de woningen. Het project liep vier maanden vertraging op door de aanhoudende regen. Tevens moest het ministerie van Openbare Werken voor sommige kavels nog een bouwvergunning geven.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: