spot_img
spot_img

51ste AVD gaat van start

Atualizado há

- Publicidade -

De 51ste editie van de Avondvierdaagse (AVD) gaat woensdag 8 april van start.

Ruim achtduizend deelnemers hebben zich deze keer geregistreerd waaronder ook een groot aantal politieke partijen. Zoals de zaken er nu voor staat hebben de politieke partijen ABOP van Ronnie Brunswijk en NDP van president Desi Bouterse de meeste mensenmassa kunnen mobiliseren. Er zijn van het jaar strenge maatregelen in het vooruitzicht gesteld tegen individuele en groepswandelaars die zich normafwijkend gedragen.

De AVD wordt door veel jongeren gezien als een moment om met elkaar te socialiseren. Dit wordt door de BVSS, organisator van de AVD, gezien als een goede ontwikkeling. Het gaat de BVSS echter te ver wanneer deze sociale contacten seksuele vormen aannemen zoals het ordinair met elkaar dansen op de openbare weg. De afgelopen jaren is daar flink tegen opgetreden, maar men heeft niet kunnen voorkomen dat er zich toch wat excessen hebben voorgedaan. De controle zal dit jaar wederom opgevoerd worden op vooral de wandelaars.

- Publicidade -

Op weggebruikers wordt een beroep gedaan om de komende dagen de wegen die leiden naar het BVSS-terrein aan de Johannes Mungrastraat ter vermijden. De Johannes Mungrastraat zelf zal rond 14:00 uur al worden afgesloten omdat de AVD-lopers zich zullen aanmelden. Vanwege de te verwachtte drukte adviseren de organisatie en de politie om liever uit te wijken naar alternatieve uitvalwegen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: