spot_img
spot_img

5 gewapende criminelen gepakt

Atualizado há

- Publicidade -

Op zondag 22 februari is het de politie van Brokopondo gelukt bij de controlepost te Klaaskreek een voertuig met 5 inzittenden inclusief de chauffeur aan te houden. Bij de aanhouding trof de politie waardevolle spullen aan die in beslag zijn genomen.

 

Het betreft geld, gouden sieraden, Filipijns geld en bescheiden, 2 jachtgeweren, camouflagepakken, 1 five shooter en maskers. Die bewuste zondag in de ochtenduren hebben de verdachten 2 Brazilianen te Musa Pasi beroofd van hun geld en sieraden. Later op die dag werden 2 Filipijnen, eveneens te Musa Pasi, beroofd door dezelfde criminelen van hun Filipijns geld en bescheiden.

- Publicidade -

 

Nadat de politie van Brokopondo zondagavond getipt werd dat de verdachten met een taxi richting Paramaribo gingen, werd dit meteen doorgegeven aan de controlepost te Klaaskreek, alwaar zij in de kraag werden gegrepen.

 

Hangende het verder onderzoek zijn de verdachten en de taxichauffeur overgedragen en in verzekering gesteld door de afdeling Kapitale Delicten. Reeds 3 van hen hebben bekend de berovingen te hebben gepleegd.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: