spot_img
spot_img

42-jarige man overlijdt na botsing met stilstaande voertuig

Doodsoorzaak is onbekend

Atualizado há

- Publicidade -

Een 42-jarige man is komen te overlijden nadat hij in botsing kwam met een stilstaande voertuig. Het gaat om Mark Van der Berg die op maandagmiddag aan de Kankantriestraat ter hoogte van pandnummer no.29 tegen een stilstaand voertuig botste. Hij overleed ter plekke.De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg een melding van een aanrijding, waarbij een man vermoedelijk bewusteloos was geraakt na die botsing.

Aldaar aangekomen hadden omstanders meneer Van der Berg reeds uit het voertuig gehaald en vervolgens op het wegdek naast zijn voertuig geplaatst. Het ambulancepersoneel dat werd ingeschakeld, verklaarde aan de politie dat de man het leven reeds had gelaten. De man die vermoedelijk taxichauffeur was van beroep kwam aangereden vanuit de Van ‘t Hogerhuysstraat en sloeg af in de Kankantriestraat. Volgens omstanders reed de man ter hoogte van de Calcuttastraat zig-zag op de weg. Op een bepaald moment kwam de autobestuurder in botsing met het stilstaand voertuig dat aan de rechterzijde met front naar de Van’ t Hogerhuysstraat op het trottoir langs de weg stond geparkeerd.

Om na te gaan wat de eigenlijke doodsoorzaak is van meneer Van der Berg, is zijn ontzielde lichaam in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen. Nadere berichten omtrent dit verkeersongeval volgen.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: