— Foto: Luiz Paulo

301 lockdown overtreders zijn in het long weekend van donderdagavond 11 februari tot in de vroege ochtend van maandag 15 februari door de politie bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL) overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politieacademie. Van de 301 personen waren 45 vrouwen.

7 lockdown overtreders, van wie 3 vrouwen waren, gingen vreselijk tekeer met de politie, aangezien zij het niet eens waren dat zij staande werden gehouden. Deze overtreders werden afgevoerd naar de politiebureaus aan de Keizerstraat en Geyersvlijt. De overgebrachte overtreders zijn personen geweest die zich zonder enige reden op de openbare weg bevonden en anderen die langs de weg alcohol nuttigden.

Publicidade

Verder zijn er in totaal 38 voertuigen weggesleept door de politie. Dit vanwege het feit dat autobestuurders hun rijbewijzen op dat moment niet konden tonen en sommige chauffeurs aangaven niet in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs. De politie blijft de samenleving op het hart drukken om de Covid-19 maatregelen in acht te blijven nemen.

Comentar

Comentar