spot_img
spot_img

2deEditie Aruba Summer Music Festival 2016 staat voor de deur

Atualizado há

De tweede editie van het Aruba Summer Music Festival zal in de maand juni plaats vinden en wel van 24 – 26 juni a.s. op Aruba.

Met het Aruba Summer Music Festival laat Aruba zien dat het eiland veel meer te bieden heeft  dan alleen hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Het ‘One Happy Island’ is al jaren het middelpunt van muziek, kunst en cultuur, waarbij internationale sterren het eiland aandoen.

Het  Aruba Summer Music Festival wordt georganiseerd door Loco Lobo Productions en

- Publicidade -

SD Concerts en wordt ondersteund door de Aruba Tourism Authority.

Line-up

Tijdens een persconferentie die dinsdag jl. gehouden werd in de Banquet Hall van

Hotel Torarica werd door de organisatie aangekondigd dat Gente De Zona, Wisin,

Chino y Nacho, Tito Nieves, Destra Garcia, Enrique Iglesias en Nutzbeatz die in de line-up staan.

Aruba Summer Music Festival warms up Aruba!!

Het Aruba Summer Music Festival belooft ook dit jaar een waar muziekspektakel te worden. Het driedaagse festival zal worden gehost op de Harbor Arena, die een geweldige locatie in de binnenstad is. De locatie is volledig geasfalteerd en is ideaal om er te dansen. Met de toevoeging van een extra dag aan het  festival wordt dit jaar een Caribische “hype” gecreeerd met het optreden van de Koningin van Bacchanal,  Destra Garcia en vijf van Aruba’s populaire lokale bands.

Suriname is welkom op het Aruba Summer Music Festival!!

Voor het Aruba Summer Music Festival zijn er hele aantrekkelijke reisarrangementen verkrijgbaar bij de diverse reisagenten en tour operators o.a. Unique Package Plan,

Jack Tours & Travel Services, Vems Travel Consultancy, Satyam Holidays, Pachana Reizen en

Hj De Vries Travel & Tours.

Muziek…en meer in Caribische sferen

Wie naast het bijwonen van muzikale optredens ook wil genieten van een welverdiende vakantie in een tropisch klimaat, kan zich vermaken op één van de vele prachtige stranden. Voor sportliefhebbers zijn er volop mogelijkheden: van duiken en snorkelen tot kitesurfen en golfen. Voor culinaire liefhebbers is Aruba echt een walhalla met keuze uit meer dan 200 restaurants. En wie nog energie over heeft, kan inkopen doen in het winkelparadijs Oranjestad of zich in het bruisende nachtleven storten, om vervolgens heerlijk bij te komen in een van de vele spa’s op het eiland.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App