spot_img
spot_img

275 huizen voor politiebond binnen twee jaar

Atualizado há

- Publicidade -

Binnen twee jaar zal de Surinaamse Politiebond (SPB)  275 woningen laten opzetten te Vredenburg en aan de Javaweg in Wanica. Zonder aanbetaling kunnen bondsleden dan een woning kopen.

“We hebben leden die huishuur betalen tussen de SRD 700 en SRD 1000. Met het geld kunnen ze straks hun huis afbetalen”, zegt bondsvoorzitter Robby Ramjiawan. Op maandag 17 november zijn deze plannen uit de doeken gedaan tijdens een  algemene ledenvergadering bij de Politie Academie in het kader van haar 95-jarig bestaan.

De twee- en driekamerwoningen zullenrespectievelijk SRD 135.000 en SRD 150.000 kosten. Met de egalisering van de terreinen is reeds begonnen.

- Publicidade -

De ondernemer die belast is met de bouw, heeft elders en wel aan de Mawakaboweg (Verlengde Magentaweg) reeds 25 woningen opgezet , welke binnenkort overhandigd  zullen worden aan bondsleden. Ook in Commewijne zijn eerder gronden verstrekt aan leden van de bond.

Tijdens de maandag gehouden ledenvergadering is de zittingstermijn van de bond verlengd met 1 jaar. “We hebben veel dingen kunnen realiseren voor de leden en zijn nog steeds bezig om zaken te realiseren”, aldus Ramjiawan.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: