spot_img
spot_img

250 personen door de CBvS getraind in ‘financiële dienstverlening’

Atualizado há

- Publicidade -

De training ‘Module Financiële Dienstverlening’ is door circa 250 medewerkers van diverse instellingen met succes afgerond. Governor Gillmore Hoefdraad van de CBvS zei bij de certificaatuitreiking dat dit de eerste stap is naar financiële educatie van een groot deel van de samenleving.

De training, welke een initiatief is van de Centrale Bank, is mede verzorgd door het Nederlandse instituut ‘Welten International BV,’ met welk instituut de Centrale Bank een samenwerking is aangegaan. Volgens Niels de Ruiter, vertegenwoordiger van Welten International BV, is deze training uniek in de wereld. Er is namelijk voor het eerst een training verzorgd waarbij alle financiële instellingen bij elkaar samen zijn gebracht

Deze training is voor de tweede georganiseerd door de Centrale Bank. De eerste training was in februari toen 255 personen deze succesvol afsloten. In oktober zullen ruim 300 personen de derde training kunnen volgen. In 2015 wil de CBvS 1200 personen trainen in de financiële dienstverlening.

- Publicidade -

Volgens Hoefdraad zal de bank doorgaan met haar beleid van financiële educatie en zal ook de jeugd daarbij betrokken worden. In oktober start de Centrale Bank haar Knowledge Center.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: