spot_img
spot_img

20 februari opening Kaloti Suriname Mint House

Atualizado há

- Publicidade -

Op 20 februari vindt de opening plaats van de Kaloti Suriname Mint House te Zanderij. De vertegenwoordiger van Kaloti in Suriname, Winston Wilson, en zijn team zijn helemaal klaar voor dit historische moment. Met deze raffinaderij zal Suriname goud exporteren dat kwikvrij is. Naar zeggen van Wilson zijn de teamleden ongeveer twee maanden getraind in Dubai en zijn ze al volop bezig met het proces in Suriname. 

 

Bij de opening van de mint house zal behalve president Desi Bouterse, de topman van Kaloti aanwezig zijn die speciaal hiervoor zal overvliegen naar Suriname. Met kennis en expertise van de ‘Kaloti Jewellery Group is de raffinaderij opgezet. Tussen het team in Suriname en Dubai is er intensief contact. Alle voorbereidingen rond de opening zijn af. Diverse redenen hebben voor enige vertraging van de planning gezorgd, maar nu is alles op schema. Op 1 maart 2013 werd de eerste steen gelegd voor de minthouse.

- Publicidade -

 

“Ook in de ogen van Kaloti is dit nieuwe instituut een unieke public private partnerschap. Dit is goed voor de ontwikkeling van Suriname om zo de dienstverlening bij de export van goud snel en efficiënt, conform de hoogste standaarden te laten gebeuren”, benadrukt de Surinaamse vertegenwoordiger.

 

Volgens Wilson zullen de nieuwste technieken worden toegepast in de goudraffinaderij. Zo staat milieu-vriendelijk werken hoog in het vaandel van Kaloti. Behalve deskundigen die on the job getraind zijn, zijn verschillende Surinaamse experts ingeschakeld bij de diverse aspecten waarmee het bedrijf te maken heeft. De waarde van het goud dat geëxporteerd wordt kan minutieus worden bepaald in de mint house. Wilson benadrukt dat aanvankelijk goud dat afkomstig is van de kleinmijnbouw zal worden gebruikt in het productieproces. Om gelijk de controle te doen, zullen alle diensten van de overheid ook gevestigd zijn in de mint house.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: