spot_img
spot_img

1x 24 uur stroom voor inheemse dorpen in Carolina

Atualizado há

- Publicidade -

Binnenkort worden alle inheemse dorpen en andere gebieden vanaf de Afobakaweg richting Carolina 1 x 24 uur van stroom voorzien. Het afgelopen weekend maakte DNA-lid Lesley Artist dit bekend tijdens de hoorzittingen in het ressort Para-Oost. De ressortraadsleden hebben tijdens deze bijeenkomst voor het laatst in hun zittingtermijn een presentatie gehouden over alles wat de overheid heeft gerealiseerd in de afgelopen periode in hun gebied en wat nog dringend gedaan moet worden.

 

Klein Powakka, Groot Powakka, Wi Sa Wini, Ayo, Pierre Kondre, Redi Doti en Cassipora zullen aangesloten worden op het elektriciteitsnet van de Energie Bedrijven Suriname (EBS). Naar zeggen van Artist komt er een onderstation op Powakka. Het ministerie van Justitie en Politie heeft de dorpen per schrijven kenbaar gemaakt dat er een politiestation in Carolina zal worden opgezet.

- Publicidade -

 

Bij de hoorzitting werd aangegeven dat er meer projecten uitgevoerd moeten worden in het ressort. Zo willen ze graag dat de loopbrug over de Para doorsteek op La Vigilantia vervangen wordt, er moet een incassobureau van de nutsbedrijven geplaatst worden en vragen ze om een betere aanpak van de weginfrastructuur. Al de problemen waarmee de gemeenschappen van Para-Oost te kampen hebben, werden aangehoord en zullen in het districtsplan van het volgend dienstjaar worden opgenomen.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: