spot_img
spot_img

Rovers mishandelen vrouw

Atualizado há

Dinsdagmorgen 17 februari omstreeks half acht werd Karmini Kasto (53) te Houttuin in het district Wanica zwaar mishandeld door drie rovers die haar woning waren binnengedrongen. Naar zeggen van het slachtoffer werd ze door een van de rovers uit de garage meegesleurd naar de woning, waar de twee anderen al waren. Kasto vermoedt dat de dieven van de achterkant de woning zijn binnengedrongen. 

 

Als gevolg van de mishandeling heeft Kasto acht hechtingen aan haar linkerhand. De dieven waren volgens haar gemaskerd en hadden handschoenen aan. Kasto werd in haar gezicht, op haar ogen, buik en rug geslagen. Ook hebben de criminelen haar met een mes gestoken in haar linkerhand en werden haar handen en mond vastgebonden. De dieven hebben geld, parfum, kledingstukken en sieraden meegenomen en lieten haar bewusteloos achter. Toen ze bijkwam werd de politie ingeschakeld.

 

Kasto werd per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. “De rovers zijn met sieraden, die ik van mijn moeder erfde, ervandoor gegaan. Ook had ik geld ontvangen voor catering en dat geld is nu ook meegenomen. Mijn man ging iets over zeven uit huis en ik vermoed dat deze dieven op de loer lagen. Ook waren zij gewapend en hadden zij een dolkmes bij zich. Ik ben zo getraumatiseerd. Zo in de ochtenduren op een klaarlichte dag in mijn woning word ik mishandeld en beroofd. Ik voel mij zo onveilig” aldus Kasto.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App