spot_img
spot_img

Atualizado há

De 42-jarige Rudy D. moet gisteravond 14 februari, omstreeks 19.40 uur, de vriend van zijn ex-vriendin hebben neergestoken met een scherp voorwerp. Dit incident vond plaats aan de Soekradjweg in het politie ressort Nieuwe Grond. De vrouw heeft aan de politie verklaart dat Rudy D. de dader is. De huidige vriend van de vrouw was gisteravond niet aanspreekbaar en is ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Deze 49-jarige man is onder andere in de borststreek gestoken.

 

Ongeveer een uur daarna kreeg de politie meldkamer een melding binnen dat een bestuurder van een personenauto tegen een boom was opgebotst in de Padiweg. De Padiweg bevindt zich in het politie ressort Jarikaba. De plaatselijke politie trof een hevig bloedende man in de auto aan. De man, die niet aanspreekbaar was, werd met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. In het ziekenhuis kwam men tot de ontdekking, dat de man ettelijke steekverwondingen vertoonde in de buikstreek.

 

Politie onderzoek heeft aan het licht gebracht dat deze gewonde man de verdachte Rudy D. is. Het is vooralsnog niet duidelijk hoe Rudy D. gewond is geraakt. Hij is opgenomen in het ziekenhuis. Nadere informatie volgt.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App