spot_img
spot_img

Sterke prijsverlaging bij Combe Markt

Atualizado há

- Publicidade -

Bij Combé Markt zijn de prijzen van levensmiddelen tussen 2 tot 10 procent verlaagd. Naar zeggen van directielid Radjen Ramsoedit is dit gedaan vanwege de sterk gedaalde koers voor de euro de brandstofprijzen gedaald zijn.

 

Op donderdag 29 januari is Combé Markt gestart met het aanpassen van de prijzen. Volgens Ramsoedit zullen de consumenten die regelmatig inkopen doen bij Combé Markt het verschil merken.

- Publicidade -

 

“Wij willen dat de goederen betaalbaar moeten blijven voor de consument. Die moet ook profiteren van internationale ontwikkelingen”, stelt Ramsoedit. Levensmiddelen die uit Europa geïmporteerd worden, worden vanwege het kelderen van de euro ook goedkoper.

 

Assembleelid Melvin Bouva (Mega Combinatie/NDP) had tijdens een vergadering van De Nationale Assemblee reeds een pleidooi gehouden voor verlaging van prijzen van levensmiddelen. Hij gaf aan dat als de olieprijs omhoog gaat, de prijzen van de goederen ook stijgen, en bij daling van de prijs op de internationale markt, dat ook in de winkels te merken moet. Het assembleelid stelde voor dat de regering met importeurs om de tafel ging zitten.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: