spot_img
spot_img

Rehabilitatie Weg naar Ricanau Mofo binnenkort van start

Atualizado há

- Publicidade -

Uit monde van minister Rabin Parmessar van Openbare Werken (OW) die aan het hoofd stond van een delegatie die een bezoek bracht aan het dorp Ricanau Mofo in Marowijne, hebben de kapitein, basja’s en de dorpsgemeenschap van dat gebied mogen vernemen dat de weg naar Ricanau Mofo wordt gerehabiliteerd.

 

Hiermee wordt de belofte van de president, dat de infrastructuur zou worden aangepakt, ingelost. Naast het voorzien van de 9.1 kilometer lange weg van een 30 cm laterietlaag, zullen de lozingen worden opgehaald en de bermen zullen afgewerkt en ontbost worden. Voor de rehabilitatie van de weg zijn vijftig werkbare dagen uitgetrokken. Thans worden de laatste voorbereidingen en de werkzaamheden vangen aan eind januari. Gestreefd wordt de weg in april op te leveren. Haukes N.V. zal de rehabilitatie uitvoeren.

- Publicidade -

 

Tevens zullen 12 niet-verharde wegen met een totale lengte van vier kilometer te Wonoredjo, een kleine woongemeenschap in Moengo, verhard worden. Daar zal eerst de riolering in orde gemaakt worden en zal het weglichaam gemaakt worden.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: