spot_img
spot_img

135-jarig bestaan Nieuw Nickerie

Atualizado há

Vrijdag 8 augustus bestaat Nieuw Nickerie 135 jaar. speciaal hiervoor heeft districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh een commissie geïnstalleerd die een aantal activiteiten zal organiseren. Het startsein van deze activiteiten wordt gegeven middels het aansteken van de fakkel op het Brasaplein.

Het programma dat gepresenteerd is door de commissie onder voorzitterschap van Glenn Tjon Tjauw Liem, duurt van 7 tot 9 augustus. Op donderdag 7 augustus kunnen bedrijven en instanties in het district zich presenteren. Er zal tevens een lezing worden gehouden over Nickerie van toen tot heden. De dag wordt afgesloten met een culturele show avond in de avonduren.

Op 8 augustus is er een kunstvuurwerkspektakel voorafgaand aan een fietsen-soundbattle show en een Dj-battle. Voor de jongeren wordt er in de middag van 9 augustus een fietsenspeurtocht georganiseerd. lokale muziekformaties zullen de feestactiviteiten afsluiten. Naar zeggen van Tjon Tjauw Liem heeft de de centrale overheid SRD 100.000 vrijgemaakt voor de activiteiten in het kader van 135 jaar Nieuw Nickerie.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App