spot_img
spot_img

Zondagse markt Nieuwe Grond krijgt beschikking

Atualizado há

Op zaterdag 14 februari heeft het bestuur van de zondagse markt te Nieuwe Grond de toewijzingsbeschikking uit handen ontvangen van minister Steven Relyveld van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB). De voorzitter, Madhoram Ghisaidoebe, zegt erg blij te zijn met dit belangrijke document. 

 

De bereidverklaring van het terrein waarop de Zondag Markt is gevestigd ontving de coöperatieve vereniging al sinds 16 oktober 2014, waarna gewerkt is aan het officieel op naam van de coöperatie krijgen van het terrein.  De coöperatie heeft 150 zakken kunstmest ontvangen van minister Soeresh Algoe van Landbouw, Veeteelt en Visserij. De kunstmest is bestemd voor de landbouwers die aangesloten zijn bij de coöperatie. De bewindsman gaf aan dat indien de behoefte groter is, hij wederom de coöperatie tegemoet kan komen.

 

Roline Samsoedien, districtscommissaris (dc) van Wanica, gaf aan dat over niet al te lange tijd in alle ressorten van Wanica bereidverklaringen, beschikkingen en overdrachten zullen worden uitgereikt.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App