spot_img
spot_img

Zandtransport voorlopig niet mogelijk via de Suralcoweg

Atualizado há

- Publicidade -

Voorlopig mogen zandtransporteurs niet over de Suralcoweg in Para. Na een bespreking zondag 2 november tussen de lokale overheid en de transporteurs werd deze mededeling gedaan. Door de regen verkeert de weg in deplorabele staat.

 

Naar zeggen van William Koo, die namens bewoners van de Suralcoweg sprak, zorgen de trucks die dag en nacht gebruik maken van de weg ervoor dat de weg onbegaanbaar is geworden voor kleinere voertuigen en voetgangers. Momenteel worden leerlingen met DAF-bussen vervoerd.

- Publicidade -

 

Op de bespreking van zondag is tevens afgesproken dat de transporteurs eerst schriftelijke toestemming van het commissariaat moeten hebben om over de weg te mogen rijden. Onduidelijk is wanneer de weg weer opengesteld wordt voor trucks. De toestemming van het commissariaat houdt onder meer in dat arbeiders van de transporteurs voor een goede afwatering zullen zorgen voor het water dat na regenbuien op de weg blijft.

 

De Civiel Technische Dienst van Para bekijkt thans de mogelijkheid om transporteurs naar vermogen een bijdrage te vragen voor de aanpak van de weg.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: