spot_img
spot_img

Woning afgebrand door spelen met lucifer

Atualizado há

- Publicidade -

Een woning is volledig afgebrand doordat een zes jarige jongen e met lucifers aan het spelen was. Het gaat om een woning in het project Suripark te Lelydorp. De jongen was bezig te spelen met de lucifers in een kamer toen een matras vlammen vatte, geeft Oton Pinas, brandweerfvoorlichter bij het Korps Brandweer Suriname (KBS) aan LPM News.

De jongen, die in Frans-Guyana woont, was namelijk op vakantie bij zijn tante. Ten tijde toen de brand uitbrak was de tante en haar dochter in de voorzaal. Toen ze ontdekten dat er vuur was op de matras hebben ze zelf geprobeerd om het vuur te doven met water. Dit lukte niet omdat het vuur zich snel uitgebreide. De vrouw heeft geroepen voor hulp. De buren die zich snel spoedde naar de brand hebben de brandweer ingeschakeld. Ze hebben alleen de wagen en een lichtmotor kunnen redden omdat de wagen al in vlammen was.

De woning was niet verzekerd zegt Pinas. De vrouw heeft alles verloren in de brand en was nog bezig met de aflossing van haar woning. De jongen die die met lucifer speelde heeft vorig week ook al een matras in brand laten gaan in Frans-Guyana. Toen werd de brand snel gedoofd waardoor er geen brand uitbrak. Pinas adviseert ouders en verzorgers om te allen tijde lucifer en aanstekers ver weg te zetten zodat kinderen niet aan kunnen komen. Een ongeluk schuilt in een hoekje zegt de brandweervoorlichter.

- Publicidade -

Foto: LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: