Op de gemeenschap wordt een beroep gedaan om zoveel als mogelijk de richtlijnen van de politie te houden en hun medewerking te verlenen zodat de krijgsraadzitting op woensdag 22 januari een normaal en vlot verloop mag hebben.

Het Ministerie van Justitie en Politie zal en kan de veiligheid waarborgen op basis van haar verantwoordelijkheid conform de taakstelling. “Vermengt u zich niet in situaties die ertoe kunnen leiden dat er hardhandig tegen u moet worden opgetreden”, benadrukt het Korps Politie Suriname.

KPS zal als verantwoordelijke conform haar opgedragen taak zorgen voor een consequente handhaving van de openbare orde, rust en veiligheid. Vanwege de krijgsraadzittig vindt er een wegomlegging plaatst. De Mgr. Wulfingstraat wordt voor alle verkeer omgelegd. De scholen aan de Wulfingstraat zijn op 22 januari eveneens gesloten.

Publicidade

Een aantal verkeersomleggingen zullen op woensdag 22 januari worden ingesteld, te weten de verkeersomlegging op 21 en 22 januari om 00.00 uur. Het gaat dan om de wegen: Henck Arron- en de Mgr. Wulfingstraat, Mgr. Wulfingstraat – Van Roseveltkade, Prins Hendrik- Koninginnestraat, Juliana- Koninginnestraat, Louisselaan – Van Roseveltkade.

Omstreeks 06.00 uur in de ochtend van 22 januari wordt de verkeersomlegging vergroot tot de hoek Henck Arronstraat – Tourtonnelaan, Noorderkerk- Lim A Postraat, Van Roseveltkade – Grote Combeweg, Watermolen- Lim A Postraat.

Omstreeks 09.15 uur zullen de navolgende verkeersomleggingen ook worden ingesteld: Grote Combeweg / Van Roseveltkade, Mr. Rietbergplein / Van Sommelsdijckstraat.

Er zal geen verkeer worden toegelaten vanuit de Henk Arronstraat in de Wulfingstraat. De wegomleggingen zullen na de zitting worden opgeheven.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar