spot_img
spot_img

Wegomlegging en wegafsluiting met installatie Korpschef

Atualizado há

- Publicidade -

Het verkeer op de Gladiolenstraat en omgeving en de Tempati-, de Coesewijne-, de Marowijne-, de Tibiti – en de Commewijnestraat zullen in verband met de installatie Korpschef, Roberto Prade, afgesloten zijn voor het verkeer op dinsdag 20 augustus. Het gaat om het tijdstip vanaf 06.00 uur tot en met 13.00 uur.

In verband met de installatie zijn er een reeks aan vooroefeningen gepland waardoor er ook op die oefendagen de wegen niet toegankelijk zal zijn voor het verkeer. Het verkeer op de Gladiolenstraat en omgeving zal op dinsdag 6- en op donderdag 8 augustus, van 07.00 uur tot en met 12.00 uur, worden omgelegd.

Op dinsdag 13 augustus en donderdag 15 augustus zullen de Tempati-, de Coesewijne-, de Marowijne-, de Tibiti – en de Commewijnestraat ook van 07.00 uur tot en met 12.00 niet toegankelijk zijn voor het verkeer.

- Publicidade -

De generale vooroefening  vindt plaats op vrijdag 16 augustus en zullen de genoemde wegen ook niet toegankelijk zijn voor het verkeer. De politie doet een beroep op weggebruikers  om rekening te houden met het bovenstaande en de aanwijzingen van de politie ter plaatse stipt op te volgen.

Vorig jaar juni heeft minister Stuart Getrouw van het Ministerie van Justitie en Politie (JusPol), de politie hoofdinspecteur Roberto Prade officieel gepresenteerd als de nieuwe waarnemend korpschef.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: