spot_img
spot_img

Waterkant Domburg heropent

Atualizado há

- Publicidade -

De Waterkant van Domburg is weer heropent voor het publiek nadat die een facelift heeft gehad. De facelift was noodzakelijk aangezien de bewoners van de omgeving jarenlang last hadden van wateroverlast. Deze plek staat al jaren bekend als trekpleister voor lekker eten en het mooie uitzicht op de Surinamerivier.

Districtscommissaris (dc) van Wanica Zuid-Oost, Audrey Hankers, is van oordeel dat  de samenleving eraan moet blijven werken dat Domburg een trekpleister blijft voor toeristen en ingezetenen. Hoewel Wanica niet veel recreatieplekken heeft, ziet ze de Waterkant van Domburg best wel als een recreatieoord dat moet worden gekoesterd. Traditionele voeding, een mooi uitzicht en het feit dat veel zeilboten daar aanmeren maken dat deze plek zeer geliefd is bij velen.

De burgermoeder deed een oproep aan de regering en wel het ministerie van OWT&C om de weg naar Domburg te rehabiliteren. Minister Vijay Chotkhan van dit ministerie geeft aan dat dit verzoek van de dc niet aan dovemansoren is gericht. Hij wil geen termijn verbinden aan de uitvoering van dit project, maar gaf de zekerheid dat zijn ministerie ook dit weggedeelte zal aanpakken. In principe is er volgens hem al een aanvang hiermee gemaakt, door de brug over de Pararivier alvast te herstellen. Het is volgens de bewindsman de bedoeling dat Domburg gemakkelijk en snel bereikbaar moet zijn. Hij deed een beroep op de weggebruikers om zich te houden aan de toegestane snelheid wanneer ze van de weg gebruik maken.

- Publicidade -

Foto: NII

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: