spot_img
spot_img

Vrouw steekt haar man met mes

Vrouw aangehouden en in verzekering gesteld

Atualizado há

- Publicidade -

Een vrouw heeft haar man enkele steken toegebracht nadat ze ruzie met elkaar kregen. De 35-jarige Vanessa J., heeft haar 39-jarige man messteken toegebracht waardoor die zwaar gewond raakte. De man is per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

De steekpartij vond op maandagmiddag 28 september plaats op het woonadres van Vanessa en haar man. Zij wonen in het district Para. De politie van het bureau Rijsdijk kreeg de melding en ging op onderzoek uit. Het slachtoffer is zwaar gewond op straat aangetroffen door de politie. Vanessa is dezelfde dag aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het bureau. Het mes, waarmee zij haar man gestoken heeft, is gevonden en in beslag genomen door de politie.

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer en zijn gezin ruzie met elkaar kregen dat zodanig uit de hand liep dat messen tevoorschijn werden gehaald. Op een gegeven moment bracht Vanessa haar man de messteken toe. Zij is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld ter zake zware mishandeling.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: