spot_img
spot_img

Vrouw laat leven nadat auto over de kop gaat

Slachtoffer was niet in het bezit van geldige rijbewijs.

Atualizado há

- Publicidade -

De 30-jarige autobestuurster Imelda Mac-Intosch is op woensdag na een verkeersongeval op de Oost-West Verbinding, ter hoogte van kilometer 92,5 in het district Coronie komen te overlijden. Mac-Intosch was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Haar man is wel in het bezit van een rijbewijs. Het is vooralsnog niet duidelijk voor de politie waarom Mac-Intosch de auto bestuurde in plaats van haar man. Het zwaar beschadigde voertuig is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

De politie van het bureau Friendship kreeg de melding van het verkeersongeval en ging ter plaatse voor onderzoek. Op de locatie trof de politie een personenauto over de kop in een trens aan.

In dat voertuig werd de bestuurster Mac-Intosch, haar man en hun kinderen van 8 en 6 jaar aangetroffen. Mac-Intosch vertoonde geen teken van leven; terwijl de mede inzittenden klaagden over lichaamspijnen. Ze zijn per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

- Publicidade -

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Mac-Intosch kwam aangereden vanuit de richting van Nickerie gaande in de richting van Paramaribo. Het vermoeden bestaat dat zij de macht over de besturing van de auto verloor, waarbij die ettelijke keren over de kop sloeg en uiteindelijk in de trens langs de weg terecht kwam.

Een ingeschakelde arts stelde de dood van Imelda Mac-Intosch officieel vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is haar ontzielde lichaam, door de politie, aan de nabestaanden afgestaan.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: