Robby Ramjiawan, voorzitter van de Surinaamse Politie Bond (SPB), is niet blij met uitspraken van ex-minister Edward Belfort van Justitie en Politie en slaat terug.

Volgens Belfort heeft Ramjiawan hem een poos terug met bevende stem en hangende pootjes benaderd om hem te beschermen toen hij zijn dienstwapen had verloren. Volgens Belfort verkeerde Ramjiawan ook nog in dronkenschap toen die zijn wapen verloor.

De bondsvoorzitter reageert verbaasd op de uitspraken van de ex-minister en twijfelt aan de ontstentenis van de ex-minister. In een open brief doet hij een beroep op Ronnie Brunswijk, de partijvoorzitter van Belfort, om de ex-bewindsman te laten opnemen in het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS). Ramjiawan kan zich niet herinneren dat hij ooit met contact heeft gemaakt met Belfort om deze kwestie inde doofpot te laten belanden. Hij geeft toe dat hij zijn dienstwapen een tijdje geleden had verloren doordat iemand het uit zijn auto had gepakt, maar dat er sprake zou zijn van dronkenschap verwijst Ramjiawan naar het rijk der fabelen.

Comentar

Comentar