spot_img
spot_img

Visumaanvragen niet meer bij bali Ministerie van Buitenlandse Zaken

Atualizado há

- Publicidade -

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken (Buza) geeft te kennen dat per ingaande 01 augustus 2019, de visumaanvragen, die in Suriname worden gedaan ten behoeve van relaties, familieleden, en of toeristen, voortaan vanaf voormelde datum alleen via de volgende weblink dienen te worden aangevraagd: https://suriname.vfsevisa.com/suriname/online/

De mogelijkheid tot het indienen van de visumaanvragen bij de visumbalie van het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan de Henck-Aaronstraat  zal per 1 augustus niet meer mogelijk zijn.

Als gevolg hiervan zullen er geen ” Visa bij Aankomst (VBA)” verstrekt worden door de visumdienst op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven.

- Publicidade -

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken maakt verder bekend dat visumaanvragen gedaan in het buitenland op één van de Surinaamse Ambassades of Consulaten, tot en met 15 oktober 2019 aan de balie kunnen worden ingediend en zullen worden afgehandeld.

Ook de verkoop van toeristenkaarten op de buitenposten, op Schiphol, de Johan Adolf Pengel Luchthaven en te Southdrain, bij de Canawaima Management Company N.V. zal tot en met 15 oktober 2019 worden voortgezet.

Na voornoemde datum zullen ook deze visumaanvragen en de verkoop van toeristenkaarten uitsluitend via de weblink mogelijk zijn.

Buza is in samenwerking met VFS Global zijn belast met de elektronische in ontvangstname van Toeristenkaart- en Visa aanvragen.

Foto: LPM News

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: