spot_img
spot_img

Vier intentieverklaringen getekend tussen Suriname en Ghana

Atualizado há

- Publicidade -

Suriname heeft vier intentieverklaringen met Ghana getekend gisteren op het Ghanese ministerie van Buitenlandse Zaken en Regionale Integratie. Om de banden met elkaar te versterken willen de landen ook een Permanente Gemengde Commissie benoemen voor een intensieve samenwerking.

Het gaat in deze om intentieverklaringen voor onder andere afschaffing van visa voor houders van diplomatieke paspoorten, diplomatieke samenwerking, invoeren van instrumenten ter voorkoming van dubbele belasting en een bilateraal investeringsverdrag om investeringen voor beide economieën te garanderen.

De Ghanese minister Shirley Ayorkor Botchwey zegt volgens het Ghanees nieuwsblad Ghanaweb, dat er ook mogelijkheden bestaan om op onderwijs gebied een samenwerking aan te gaan met Suriname. Zij gaf aan dat de educatieve sector in Ghana grote potentie heeft op het gebied van technisch onderwijs en cultuur. Het gaat om stimuleren van persoonlijke contacten tussen mensen en toerisme. Hiervoor zal er een ambassade geopend worden in wederzijds land.

- Publicidade -

Foto: GhanaWeb

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: