spot_img
spot_img

Vicepresident heeft ontmoeting met waarnemend president Hof van Justitie

Beleidsdocument 2020-2025 in ontvangt genomen

Atualizado há

- Publicidade -

De waarnemend president van het Hof van Justitie, Iwan Rasoelbaks, heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan de vicepresident, Ronnie Brunswijk. Tijdens dit bezoek, op maandag 02 november, heeft de waarnemend president van het Hof het beleidsdocument 2020 – 2025 getiteld “Speerpunten van beleid van de rechtspraak” aangeboden aan de VP.

Dit document werd formeel gepresenteerd bij de opening van het zittingsjaar van het Hof van Justitie op 02 oktober 2020, alwaar Brunswijk eveneens aanwezig was. De vicepresident heeft dit document met genoegen ontvangen en heeft aangegeven de rechtsstaat zo volledig mogelijk te zullen ondersteunen. Zo heeft de RvM onder leiding van de Brunswijk op 07 oktober de voordrachten van een zestal rechters goedgekeurd. De procedure van beëdiging en installatie is in volle gang.

Partijen beseffen beiden dat het een moeilijke financiële tijd is in Suriname, maar hebben elkaar beloofd dat “? ????? ?? ??? ????”. Zij kijken tevreden terug naar dit gesprek meldt Directoraat Volkscommunicatie.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: