spot_img
spot_img

Verkoop sterke drank in de ban bij evenementen Para

Atualizado há

Organisatoren van openbare evenementen in het district Para, zullen voortaan geen sterke drank (gedistilleerd) meer mogen verkopen. Daarvoor zal er geen vergunning worden gegeven. Bij openbare vermakelijkheden mag wel sterke drank geschonken worden, echter mag dit niet bij de bars verkocht mogen worden. Alcoholhoudende dranken, zoals bier, mogen wel volgens afgesproken regels worden verkocht bij activiteiten in het district.

Zondag werd dit tijdens een minibeurs te Para ter bevordering van een gezonde leefstijl meegedeeld door Marvin Moesan. Moesan is coördinator van het Burger Informatie centrum Para. Deze beslissing komt met de komende vakantiedrukte op de recreatieoorden in het vooruitzicht. Het doel van dit besluit is voorkoming van dronken bestuurders op de weg in Para en op de diverse vakantieoorden. Eigenaren van deze oorden is gevraagd bepaalde dagen helemaal alcoholvrij te houden.

Tijdens de gezondheidsbeurs is voorlichting gegeven over het belang van preventie bij niet overdraagbare chronische ziekten. Door het ministerie van Volksgezondheid is een Health Promotion Tour uitgezet voor de verschillende districten. ‘Gezond eten en bewegen is ons streven’ is de slogan van Para.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: