spot_img
spot_img

Verkeersbarometer gestegen naar 51

Atualizado há

- Publicidade -

Met het overlijden van de 50- jarige voetganger Bidjaiwatie Mahabier staat de verkeersbarometer landelijk op 51. De voetganger Mahabier is donderdagochtend aan de Welgedacht A-weg ter hoogte van pandnummer 57 dodelijk aangereden door een autobestuurder.

De politie van de verkeersunit Wanica kreeg de melding van de aanrijding en ging naar de plek voor onderzoek. Ter plekke trof de politie het levenloze lichaam van Bidjaiwatie aan. Volgens verklaring van de 36-jarige autobestuurder V.S. kwam hij vanuit de Magentakanaalweg en reed de Welgedacht A-weg op. Op een gegeven moment zag hij een vrouwspersoon die in zijn tegenovergestelde richting liep.

De autobestuurder verklaarde verder dat de vrouwspersoon plotseling het wegdek opkwam. Hij heeft geprobeerd af te remmen, maar dit lukte niet, omdat hij reeds dichtbij was genaderd. Bidjaiwatie viel op het wegdek, waarna de autobestuurder over haar reed. Als gevolg van de opgelopen letsels overleed het slachtoffer ter plaatse. Haar ontzield lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

- Publicidade -

De chauffeur V.S. die niet onder invloed verkeerde en wel in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs werd na overleg met het Openbaar Ministerie na verhoor heengezonden. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Foto: KPS

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: