spot_img
spot_img

Verhoogde aantal Covid-19 gevallen in Jarikaba

Dc Saramacca verscherpt maatregelen.

Atualizado há

- Publicidade -

In het ressort Jarikaba te Saramacca is er een Covid-19 uitbraak. Saramacca heeft een aantal piekperiodes gekend en nu is er weer sprake van een uitbraak welke geboden is aan een familie. Dit zei epidemioloog Radjesh Orie tijdens de Covid-19-persconferentie. Een familie was aanwezig bij een crematie en daar heeft de besmetting plaatsgevonden. Orie zegt dat het Covid-19 team mass spreading heeft meegemaakt bij evenementen als een uitvaart.

Sherin Bansi Durga — Foto: Luiz Paulo

Districtscommissaris (dc) van Saramacca, Sherin Bansi-Durga, geeft aan dat de besmetting voor nu gebleven is in Jarikaba. Naar aanleiding van de mass spreading heeft de DC verscherpte maatregelen getroffen in het ressort. Zo mag er geen samenscholing zijn van personen in dat gebied. Ook zijn de winkels in dat ressort open tot en met 19.00 uur. De politie zal eveneens niet voor schromen om op te treden tegen personen die zich niet houden aan de Covid-19 maatregelen.

Het oosten van Suriname te weten Albina heeft in twee weken tijd geen nieuwe gevallen geregistreerd zegt Orie. In Apoera is werd wel een Covid-19 uitbraak geweest waarvan 12 gevallen nog actief zijn. Apoera heeft 66 positieve Covid gevallen genoteerd.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: