spot_img
spot_img

Vergunningen worden aangepast met Covid-19 maatregelen

Vanaf vandaag kunnen vergunningshouders langs gaan bij de verschillende commissariaten om hun vergunningen bij te stellen met toegevoegde Covid-19 maatregelen.

Atualizado há

- Publicidade -

Het gaat om vergunninghouders van restaurants, vermakelijkheden, recreatieoorden en anderen. De districtcommissaris van Paramaribo Noordoost, Mike Nerkust, geeft aan dat in het kader van voorkoming en beheersing van Covid-19 het ministerie van Volksgezondheid geadviseerd heeft om de vergunningen die versterkt worden aan bedrijven en ondernemingen aan te passen. De vergunningshouders zullen bij de diverse commissariaten moeten gaan van hun district.

De DC heeft gemerkt dat verschillende restaurants en sportscholen aanstalten doen om weer de deuren op te doen waarbij de nodige Covid-19 maatregelen in acht worden genomen. Echter merkt hij op dat hij niet weet als de juiste procedures worden gehanteerd. Vandaar dat de vergunningsvoorwaarden aangepast dienen te worden alvorens de ondernemingen hun zaken en diensten weer open stellen aan het publiek. De aangepaste maatregelen stellen dat iemand die griepverschijnselen vertoont niet toegelaten mag worden in de zaak.

- Publicidade -

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: