spot_img
spot_img

Vereniging van Medici in Suriname vraagt aandacht voor coronavirus (Covid-19)

Atualizado há

- Publicidade -

De Vereniging van Medici in Suriname (VMS) heeft het initiatief genomen de gemeenschap te adviseren met betrekking tot het Covid-19 coronavirus. Dit zoet zij vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De VMS geeft aan dat het moet duidelijk zijn dat de artsen elke klacht serieus nemen en dat zij voor de komende periode, in ieder geval tot de wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het advies verandert, de Covid-19 instructies aan de gemeenschap wensen te geven.

Het VMS raadt de mensen aan om telefonisch contact op te nemen met uw huisarts wanneer ze koorts hebben, hoesten, last hebben van kortademigheid, in contact zijn geweest met een persoon met griepverschijnselen of gereisd hebben van of naar buitenland in de afgelopen 14 dagen. Indien ze geen contact kunnen opnemen met hun huisartsen kunnen bellen naar het BOG-hotline nummer 178.

Personen met voornoemde klachten of zij die risico hebben worden verzocht nadrukkelijk de poliklinieken niet te bezoeken, maar te bellen naar uw huisarts. Volg ook de updates op de website van de WHO (www.who.int) voor de laatste updates.

- Publicidade -

Indien een patiënt met verdachte klachten of verdachte contact historie belt, adviseert de VMS de artsen die dan de poli niet te bezoeken maar direct contact te maken met het BOG via telefoonnummer 178.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: