spot_img
spot_img

Verdachten ontkennen aandeel in moord

Atualizado há

Maandag op de rechtszitting hebben twee Brazilianen die elk een celstraf van 20 jaar riskeren, hun vermoedelijk aandeel in de moord op een landgenoot ontkend. De andere Braziliaan is in juli vorig jaar in het Tomatoe-gebied doodgeschoten. Terwijl het vermoeden bij het Openbaar Ministerie (OM) bestaat dat de verdachten bewust en gericht op het slachtoffer geschoten hebben, gaven de verdachten in hun laatste woord aan dat alleen God weet wie de dader is.

Zes maanden onvoorwaardelijke celstraf was tegen een derde verdachte geëist die de twee eerder genoemde verdachten heeft helpen vluchten. Hij heeft echter geen bemoeienis gehad bij het beramen van het snode plan.

De twee verdachten hadden ruzie met het 22-jarige slachtoffer en achtervolgden hem naar zijn kamp. Daar werd er gericht op hem geschoten. De verdachten deden zich voor als jagers die de weg kwijt waren.

De verdachten geven aan niet gericht geschoten te hebben. Het OM blijft erbij dat de twee met voorbedachten rade hebben . Op 4 augustus zal de rechter uitspraak doen.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: