Dinsdagavond werd een verdachte van een beroving door de politie in het been geschoten. Zijn kompaan werd eerder op de dag aangehouden bij een beroving aan de Bergenshoopweg in het district Wanica.

Publicidade

De verdachten hebben zich schuldig gemaakt van beroving van een voertuig. De mannen namen in een voertuig plaats en hielden de bestuurder een mes tegen de keel. De bestuurder die met een vrouw in het voertuig was werd gecommandeerd naar de Bergenshoopweg te rijden alwaar ze beroofd werden van hun bezittingen. Toevallig was de politie van het ressort in de buurt en die trad meteen op. Eén van de verdachten kon meteen worden aangehouden maar de tweede wist te vluchten op de bromfiets.

Dinsdagavond werd de gevluchte verdachte in de Sumatraweg gesignaleerd. Hij werd door de politie gecommandeerd om te stoppen en zich over te geven, maar hij koos ervoor weer op de vlucht te gaan ondanks de waarschuwingsschoten. Hierdoor was de politie genoodzaakt gericht te schieten waardoor de verdachte in zijn linker bovenbeen werd geraakt. Hij werd onder toezicht van de politie naar het ziekenhuis gebracht en werd onder politie bewaking verpleegd. De politie van het ressort Lelydorp is belast met het verdere onderzoek hiervan.

Foto: LPM

Comentar

Comentar