spot_img
spot_img

Verdachte heeft zonder te lezen proces-verbaal getekend

Atualizado há

Op de rechtszitting van maandag 16 februari verklaarde de verdachte R.N. dat hij het proces-verbaal heeft getekend zonder het eerst goed te hebben gelezen. Naar zijn zeggen was hij onder druk gezet door de politie om zijn verklaring af te leggen. Hij gaf toe dat hij zijn minderjarige nichtje gezoend en betast had. R.N. beweerde dat de agenten hem hadden voorgehouden dat hij niet langer vastgehouden zou worden indien als hij de waarheid zou spreken.

 

Rechter Maytrie Kuldipsingh gaf aan dat R.N zelf zijn eigen doodvonnis getekend heeft. Tijdens de behandeling van zijn zaak ontkende de verdachte de feiten gepleegd te hebben. Het slachtoffer echter beweert dat zij vanaf haar zesde tot het tiende jaar seksueel misbruikt is door de verdachte. Volgens R.N. die dit ontkent, wordt hij bezwaard aangezien hij geen contact heeft gehad met het kind. Hij gaf verder aan dat het meisje veel liegt. De verdachte vermoedt dat ene D. het meisje heeft aangezet om hem te bezwaren, aangezien hij ruzie heeft met die bewuste D.

 

Naar zeggen van het meisje heeft R.N. haar naar een kamer gesleurd alwaar hij haar misbruikte. R.N. ontkent dit en geeft aan het meisje niet gezoend en betast te hebben. Een zekere P.M. die oom is van het slachtoffer, verklaarde bij de politie dat hij verschillende keren seks heeft gehad met zijn nichtje.

 

De zaak wordt op 16 maart verder behandeld.

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App