Joshua L. kreeg van rechter Maytrie Kuldipsingh acht jaar celstraf opgelegd onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht. Het Openbaar Ministerie (OM) eiste een straf van twaalf jaar tegen de veroordeelde die twee keer zijn dochter, vanaf haar dertiende jaar, heeft bezwangerd. Aangezien Joshua L. voor het eerst in aanraking met de politie gekomen week  de rechter af van de strafeis van het OM. 
Kuldipsingh wees de vader er op dat hij de jeugd van zijn dochter heeft verpest, omdat ze nu een tienermoeder is die opgescheept zit met twee kinderen. De vader heeft volgens de rechter misbruik gemaakt van de toestand van het kind, dat uit Guyana naar haar vader toegekomen is, omdat zij het daar slecht had. Ze was volledig afhankelijk van haar vader en mocht geen contact hebben met anderen. Bovendien was het slachtoffer in een vreemd land, gaf Kuldipsingh aan.

Volgens advocaat Harold Belfor die de vader verdedigde is er geen sprake van verkrachting. Joshua L. verklaarde bij hem dat zijn dochter naar een pornofilm keek en hij toen in de verleiding kwam om het bed met haar te delen. Joshua L. had meerdere keren seks met zijn dochter en wel tussen 2011 en 2013.

Publicidade

 

Comentar

Comentar